Luchthaven Taxi Innsbruck

Innsbruck Airport taxi transfer telephone number

KLIK OM TE BELLEN +43 650 305 25 94

Voor alle vragen of boekingen bel ons nu!

Airport taxi innsbruck whatsapp

Voor een offerte of boeking stuur ons een bericht!


ONTVANG UW OFFERTE & BOEK ONLINE

Gratis annuleren

Afspraak afgezegd en of familie noodgeval? Maak je geen zorgen. Reserveringen kunnen tot 24 uur voor de afhaaltijd worden geannuleerd

Gratis wachttijd

Om onze talrijke klanten relexatie te bieden is er een uur gratis wachttijd voor alle luchthaven pickups.

All-inclusive prijzen

Taxi Alps express prijzen zijn all-inclusive: De prijzen worden getoond voor de boeking en zijn inclusief alle toepasselijke kosten, belastingen, toeslagen en tolgelden.

Professionele chauffeurs

Veiligheid is onze topprioriteit en daarom heeft Innsbruck Taxi Transfer Alps express goed opgeleide, goed verzorgde, erkende en gereguleerde chauffeurs in dienst.


Luchthaven taxi Innsbruck

Als er complicaties en mogelijke vertragingen op uw reis zijn, of als u uw reis tot 24 uur van tevoren moet annuleren, betaalt u bij ons geen extra kosten.

Luchthaventaxi Innsbruck

Innsbruck Taxi Transfer Alps express alle soorten auto's. Wij vervoeren gratis al uw ski- en sportuitrusting! Neem gerust alles mee wat u nodig heeft!

airport taxi transfer innsbruck

De luchthaven transfer van Innsbruck zal ook comfortabel zijn voor uw kleintjes. Vul gewoon uw speciale verzoek in het veld voor verzoeken in het boekingsformulier in.


Hoe boek ik mijn transfer?

U kunt uw transfer veilig reserveren via onze beveiligde webpagina's, telefonisch via ons reserveringskantoor of door ons een gedetailleerde e-mail te sturen.

Heb ik een creditcard nodig om mijn transfers te boeken?

Nee, u heeft geen credit card nodig om uw transfer te boeken. Betaling is contant of met credit card aan de chauffeur. Bij round trip boekingen na elke rit slechts één richting te betalen. Geen vooruitbetaling betaling, geen bankoverschrijving, geen creditcards nodig.

Hoe herken ik mijn chauffeur op de luchthaven?

Op de meeste luchthavens zal de chauffeur u opwachten in de aankomstzone van de luchthaven, met een bordje met uw naam erop.

Ik kan de driver niet vinden, wat moet ik doen?

Als u uw chauffeur niet onmiddellijk kunt vinden, bel ons dan op de telefoonlijn. Onze vriendelijke collega's zullen u onmiddellijk helpen.

Wat gebeurt er als de vlucht vertraagd is?

De plaatselijke manager houdt de aankomsten van de vluchten in de gaten. Uw ophaaltijd wordt automatisch aangepast aan de werkelijke landingstijd van uw vlucht. Gelieve ons echter zo snel mogelijk te verwittigen indien u op de hoogte bent van enige vertraging van uw vlucht die van invloed kan zijn op uw transfer of in geval van annulering van uw vlucht.

Ik kom met mijn kinderen, zijn er kinderzitjes voor de reis?

Kinderzitjes worden op verzoek verstrekt. Als u met uw kinderen reist, bieden wij kinder- en babyzitjes om de veiligheid te garanderen! Laat het ons weten wanneer u reserveert, zodat wij u het juiste kinderzitje kunnen leveren voor een veilige reis.

Wat moet ik doen om mijn reservering te annuleren?

Afspraak afgezegd en of familie noodgeval? Maak je geen zorgen. Reserveringen kunnen tot 24 uur voor de afhaaltijd worden geannuleerd. Schrijf ons een e-mail of bel ons op onze telefoonlijn.

Ik kan mijn bestemming niet vinden in de lijst, wat kan ik doen?

Natuurlijk kunnen wij u naar bestemmingen brengen die niet op de lijst staan. Het is voldoende dat u contact met ons opneemt.

Zijn er extra kosten?

Wij bieden vaste prijzen. U bent niet verantwoordelijk voor vertragingen in vluchten, vertragingen voor bagage of andere vertragingen. Daarom rekenen wij geen kosten voor vertragingen. Uiteindelijk moet uw reis zo probleemloos mogelijk te zijn.
Innsbruck Luchthaven en Station Taxi Alps Express

Stap op uw luchthaven transfer in Innsbruck zonder lange wachttijden en laat ons u recht naar uw welverdiende vakantie brengen. Als luchthaven transfer bedrijf in Innsbruck is het belangrijk voor ons om van uw reis een aangename ervaring te maken.

 

Uw luchthaven transfer van Innsbruck moet vlot verlopen en daarom zullen goed ervaren chauffeurs die hun weg kennen u rondrijden. Vanaf de luchthaven van Innsbruck brengen wij u naar elke plaats op een directe route. Zo vermijdt u omwegen en komt u altijd op tijd. Als luchthaven transfer Innsbruck staan wij er met onze naam voor in.

 

U bent flexibel ondanks uw boeking. Mocht het tot complicaties en mogelijke vertragingen op uw reis komen, of indien u uw reis moet annuleren, betaalt u bij ons, uw Innsbruck Luchthaven Transfer, geen extra kosten. Annulering is bij ons op elk moment mogelijk en kosteloos. Indien u last minute naar Innsbruck Luchthaven reist, zijn boekingen nog steeds mogelijk. Wees zo spontaan als u bent.

 

Uw transfer van Innsbruck Luchthaven vindt uitsluitend plaats in grote executive voertuigen, omdat wij willen dat u uw bestemming zo ontspannen mogelijk bereikt. De luchthaven transfer van Innsbruck zal ook comfortabel zijn voor uw kleintjes, aangezien babyzitjes inbegrepen zijn. Vul gewoon uw speciale verzoek in het veld voor verzoeken in het boekingsformulier in.

 

Vanaf de luchthaven Innsbruck begint uw transfer met uw persoonlijke chauffeur. Wij willen onnodige administratieve rompslomp vermijden, daarom wordt uw vervoer rechtstreeks aan uw chauffeur betaald, contant of met creditcard. Tegelijkertijd garanderen wij u de beste en vaste prijzen.