Luchthaven Taxi Innsbruck

Innsbruck Airport taxi transfer telephone number

KLIK OM TE BELLEN +436503052594

Voor alle vragen of boekingen bel ons nu!

Airport taxi innsbruck whatsapp

Voor een offerte of boeking stuur ons een bericht!


Ontwang uw Offerte & Boek Online

Gratis annuleren

Afspraak afgezegd en of familie noodgeval? Maak je geen zorgen. Reserveringen kunnen tot 24 uur voor de afhaaltijd worden geannuleerd

Gratis wachttijd

Om onze talrijke klanten relexatie te bieden is er een uur gratis wachttijd voor alle luchthaven pickups.

All-inclusive prijzen

Taxi Alps express prijzen zijn all-inclusive: De prijzen worden getoond voor de boeking en zijn inclusief alle toepasselijke kosten, belastingen, toeslagen en tolgelden.

Professionele chauffeurs

Veiligheid is onze topprioriteit en daarom heeft Innsbruck Taxi Transfer Alps express goed opgeleide, goed verzorgde, erkende en gereguleerde chauffeurs in dienst.


Luchthaven taxi Innsbruck

Als er complicaties en mogelijke vertragingen op uw reis zijn, of als u uw reis tot 24 uur van tevoren moet annuleren, betaalt u bij ons geen extra kosten.

Luchthaventaxi Innsbruck

Innsbruck Taxi Transfer Alps express alle soorten auto's. Wij vervoeren gratis al uw ski- en sportuitrusting! Neem gerust alles mee wat u nodig heeft!

airport taxi transfer innsbruck

De luchthaven transfer van Innsbruck zal ook comfortabel zijn voor uw kleintjes. Vul gewoon uw speciale verzoek in het veld voor verzoeken in het boekingsformulier in.


Hoe boek ik mijn transfer?

U kunt uw transfer veilig reserveren via onze beveiligde webpagina's, telefonisch via ons reserveringskantoor of door ons een gedetailleerde e-mail te sturen.

Heb ik een creditcard nodig om mijn transfers te boeken?

Nee, u heeft geen credit card nodig om uw transfer te boeken. Betaling is contant of met credit card aan de chauffeur. Bij round trip boekingen na elke rit slechts één richting te betalen. Geen vooruitbetaling betaling, geen bankoverschrijving, geen creditcards nodig.

Hoe herken ik mijn chauffeur op de luchthaven?

Op de meeste luchthavens zal de chauffeur u opwachten in de aankomstzone van de luchthaven, met een bordje met uw naam erop.

Ik kan de driver niet vinden, wat moet ik doen?

Als u uw chauffeur niet onmiddellijk kunt vinden, bel ons dan op de telefoonlijn. Onze vriendelijke collega's zullen u onmiddellijk helpen.

Wat gebeurt er als de vlucht vertraagd is?

De plaatselijke manager houdt de aankomsten van de vluchten in de gaten. Uw ophaaltijd wordt automatisch aangepast aan de werkelijke landingstijd van uw vlucht. Gelieve ons echter zo snel mogelijk te verwittigen indien u op de hoogte bent van enige vertraging van uw vlucht die van invloed kan zijn op uw transfer of in geval van annulering van uw vlucht.

Ik kom met mijn kinderen, zijn er kinderzitjes voor de reis?

Kinderzitjes worden op verzoek verstrekt. Als u met uw kinderen reist, bieden wij kinder- en babyzitjes om de veiligheid te garanderen! Laat het ons weten wanneer u reserveert, zodat wij u het juiste kinderzitje kunnen leveren voor een veilige reis.

Wat moet ik doen om mijn reservering te annuleren?

Afspraak afgezegd en of familie noodgeval? Maak je geen zorgen. Reserveringen kunnen tot 24 uur voor de afhaaltijd worden geannuleerd. Schrijf ons een e-mail of bel ons op onze telefoonlijn.

Ik kan mijn bestemming niet vinden in de lijst, wat kan ik doen?

Natuurlijk kunnen wij u naar bestemmingen brengen die niet op de lijst staan. Het is voldoende dat u contact met ons opneemt.

Zijn er extra kosten?

Wij bieden vaste prijzen. U bent niet verantwoordelijk voor vertragingen in vluchten, vertragingen voor bagage of andere vertragingen. Daarom rekenen wij geen kosten voor vertragingen. Uiteindelijk moet uw reis zo probleemloos mogelijk te zijn.Luchthaven Taxi Innsbruck Alps Express

Luchthaven Taxi Innsbruck: Uw Vertrouwde Partner voor Naadloos Vervoer

 

Of u nu aankomt op de luchthaven van Innsbruck, het treinstation van Innsbruck verlaat, of gewoon een betrouwbare rit nodig heeft, Luchthaven Taxi Innsbruck staat voor u klaar om uw reis moeiteloos te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van comfortabel, betrouwbaar en betaalbaar vervoer van en naar zowel de luchthaven als het treinstation in Innsbruck.

 

Onze Diensten:

 

Luchthaven Taxi Innsbruck: Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd op de luchthaven aankomt of wordt opgehaald, zodat u zonder stress aan uw reis kunt beginnen.

 

Treinstation Taxi Innsbruck: Voor reizigers die met de trein aankomen of vertrekken, bieden wij efficiënte en probleemloze taxi's van en naar het treinstation van Innsbruck. Wij zorgen voor een naadloze overgang, ongeacht uw bestemming in Innsbruck.

 

Waarom Luchthaven Taxi Innsbruck?

 

Punctualiteit: Wij begrijpen de waarde van tijd en garanderen dat onze chauffeurs u altijd op tijd ontmoeten, ongeacht uw aankomst- of vertrektijd, dag en nacht.

 

Comfortabele Ritten: Onze voertuigen zijn ruim en comfortabel, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw reis in alle rust.

 

Transparante Tarieven: Bij Luchthaven Taxi Innsbruck hanteren we eerlijke en transparante tarieven zonder verborgen kosten. We streven ernaar om onze tarieven concurrerend en begrijpelijk te houden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 

Eenvoudige Boekingsprocedures: Boek uw taxi eenvoudig online, via telefoon, WhatsApp of onze webchat. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

 

Lokale Kennis: Onze chauffeurs kennen Innsbruck en de omliggende gebieden als geen ander, wat betekent dat ze de snelste en meest efficiënte routes kennen om u snel en veilig op uw bestemming te brengen.

 

Luchthaven en Treinstation Taxi Innsbruck is toegewijd aan het overtreffen van uw verwachtingen door hoogwaardig vervoer te bieden tegen concurrerende tarieven. Laat ons uw reis stressvrij en vlekkeloos maken, of u nu aankomt op de luchthaven of het treinstation van Innsbruck. Boek vandaag nog uw taxi bij ons en begin uw reis met volledige gemoedsrust!